Proteinpulver

Der er mange aspekter af træning. Der er træningstøj, træningsudstyr og træningsøvelser. Det kan derfor være noget af en jungle at finde rundt i. Derfor er det vigtigt at du får læst op på træning, hvis du ønsker de bedste resultater, samt for at undgå skader. Det er vigtigt at du har den rigtige form, når du laver træningsøvelser. Du skal lave øvelserne rigtigt, så du får mest muligt ud af dem og undgår at beskadige led og muskler.

Træningen er derfor en vigtig del, hvis du ønsker at opnå den drømmekrop du altid har ønsket dig. Træning er dog ikke den eneste del af hele processen. Det er nemlig vigtigt at du har styr på dit kalorieindtag og spiser de rigtige kulhydrater, proteiner, mængder af fedt og meget andet. Her taler man ofte om et ligvægtstal, som du kan regne ud baseret på alder, vægt og højde. Det giver dig et indblik i den mængde af kalorier du skal indtage i løbet af dagen. Hvis dit ligevægtstal er på 2500 kalorier, så skal du enten indtage mere eller mindre, alt efter om du vil tabe dig eller tage på.

Hvor vigtig er kosten?

Faktisk siger man at 50% af dit mål opnår du igennem træning og andre siger nærmest at det er 90% af resultatet. Du får derfor ikke særlig meget ud af det, hvis du kun fokuserer på træningen. Det kan dog være svært at opnå den mængde af kalorier du skal indtage. Især hvis du gerne vil have et bestemt antal af proteiner eller bare gerne vil tage på. Her er proteinpulver en god løsning og fungerer som et supplement til din kost. Proteinpulver gør det lettere at indtage større mængder af kalorier og proteiner. Det kan derfor være en god mulighed, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din træning. Det er dog vigtigt at den ikke overtager din almindelig kost. Proteinpulver er et kosttilskud og skal derfor ikke erstatte almindelig kost. Vi har nedenunder lavet et overblik over nogle af de bedste og billigste produkter på markedet.

BilledeNavnForhandlerPris 
WHEY Proteinpulver - Fitnessoverblik.dkWHEY Proteinpulver169 kr.Til produkt
WHEY DNA399 kr.Til produkt
WHEY Mango 1 kg139 kr.Til produkt
Bodylab Soy Protein199 kr.Til produkt
Protein Muscle Matrix - 2 kg249 kr.Til produkt
1900g Viking Rebuild299 kr.Til produkt